Aanmelden GRO vereenvoudigd

Aanmaken therapeutenaccount op GRO vanaf nu vereenvoudigd

We hebben het aanmeldingsproces voor therapeuten op gatregisteropleidingen.nl makkelijker gemaakt. Je kunt nu als therapeut (met een account op kwaliteitsysteem.nl) direct een account aanmaken (met behulp van je beroepsorganisatie registratie nummer) door het aanmeld formulier voor therapeuten op gatregisteropleidingen.nl in te vullen. Daarna kun je direct aan de slag met het zoeken van een gepaste scholing en het samenstellen van een scholingsplan in je GRO account.

Eerdere aanmeld procedure

Een eerdere versie van de aanmeld procedure voor therapeuten verliep via een aanmeldformulier op kwaliteitsysteem.nl. Deze manier van aanmelden was achteraf gezien een beetje te ingewikkeld vandaar dat we het aanmeld proces vereenvoudigd hebben.

Als je al een account hebt aangemaakt (via de oude manier) en je hebt nog geen opleidingen opgeslagen bestaat (tot onze spijt) de kans dat je account is verwijderd.
Als inloggen in je oude GRO account niet lukt maak dan een nieuw account aan.

Erkende opleidingen voor alternatieve therapeuten

GRO is ontwikkeld voor alternatieve therapeuten, voor alternatieve beroepsorganisaties en voor alternatieve opleiders.
Alternatieve therapeuten kunnen hier opleidingen, modules en bij- en nascholingen vinden die bij hun passen en die erkend zijn door hun beroepsorganisatie!

GRO helpt therapeuten groeien

  Iedereen kan GRATIS gebruik maken van GRO om een beroepsopleiding, module en/of bij,- en nascholing te zoeken
  Therapeuten aangesloten bij een van de deelnemende beroepsorganisaties kunnen blijvend kosteloos gebruik maken van extra functionaliteiten zoals scholingen opslaan in hun account om d.m.v. “drag & drop” een compleet scholingsplan samen te stellen.

Links

GRO: Instructie video voor therapeuten