Beroepsdocumenten

Neem een kijkje bij beroepsdocumenten

Er is een aantal nieuwe documenten samengesteld door de huisjuriste van GAT-geschillen Mr. Susanne van Dijsseldonk waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Je kunt deze documenten vinden op de beroepsdocumenten pagina. Doe er je voordeel mee.

Zo is er een totaal vernieuwde privacy statement, algemene voorwaarden voor op je website, de behandelovereenkomst is vernieuwd, er is een e-mail disclaimer die heel waardevol is om onder al je mails te plaatsen. De verwerkersovereenkomst kun je heel goed gebruiken om je boekhouder of website bouwer te laten ondertekenen zodat jullie beiden precies weten wat de AVG verwacht in verband met de privacy gevoelige informatie die deze partijen te zien krijgen.

Kijk ook naar het document ‘ waarneming en overdracht’. Iets om te bespreken met een collega? Ook is er een ‘ register verwerkingsactiviteiten’ toegevoegd. Kortom; veel vernieuwingen om jou als therapeut zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door gebruik te maken van deze documenten zorg je ervoor dat je praktijk tip top in orde is in juridisch opzicht.

Lees vooral ook het ‘ visitatie-stappenplan’ want daarin wordt precies uitgelegd waar deze beroepsdocumenten voor nodig zijn en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Succes met het verder professionaliseren van je praktijk, een continue doorgaand proces.