User Tools

Site Tools

gro:jezelf_als_opleider_aanmelden_bij_gro

Jezelf als opleider aanmelden bij GRO

Opleiders overzicht

Opleiders kunnen zichzelf (en hun opleidingsinstituut) aanmelden via het aanmeldformulier op GRO.

NOTE: Na iedere stap (tijdens het aanmeldproces) ontvang je een mail met daarin uitleg over de daarna te volgen stappen.

• Vul het formulier volledig in
    • Velden aangegeven met een * (sterretje) zijn verplicht in te vullen velden.
    • Op de aanmeld pagina kun je tevens aangeven of je gebruik wil maken van de College Deal voor je studenten.
    • NOTE: onthoud je inlog naam en het wachtwoord dat je hier invult omdat je dat later nodig hebt om in te loggen in het systeem.
    • NOTE: GEBRUIK EEN STERK WACHTWOORD!
  • Klik op de “aanmelden knop”.
    • Je wordt nu omgeleid naar het inlogscherm
  • Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je eerder hebt opgegeven.
  • Klik op de “Inloggen knop”.

Je aanvraag is pas afgerond als je ook alle gegevens in je opleiders account hebt ingevuld.

Instructie video

Aanmeldprocedure voor opleiders

gro/jezelf_als_opleider_aanmelden_bij_gro.txt · Last modified: 2021/12/01 07:16 (external edit)