Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen

gro:jezelf_als_opleider_aanmelden_bij_gro

Jezelf als opleider aanmelden bij GRO

Opleiders overzicht : START

Opleiders kunnen zichzelf (en hun opleidingsinstituut) aanmelden via het aanmeldformulier op GRO.

NOTE: Na iedere stap (tijdens het aanmeldproces) ontvang je een mail met daarin uitleg over de daarna te volgen stappen.

• Vul het formulier volledig in
    • Velden aangegeven met een * (sterretje) zijn verplicht in te vullen velden.
    • Op de aanmeld pagina kun je tevens aangeven of je gebruik wil maken van de College Deal voor je studenten.
    • Ook kun je in het aanmeld formulier aangeven dat je als opleider PLATO erkend wil worden door GRO
    • NOTE: onthoud je inlog naam en het wachtwoord dat je hier invult omdat je dat later nodig hebt om in te loggen in het systeem.
    • NOTE: GEBRUIK EEN STERK WACHTWOORD!
  • Serviceproducten: De serviceproducten staan aangevinkt in het aanmeldformulier. Als je deze producten al ergens anders afneemt kun je deze in het aanmeldformulier uitzetten. Opleiders aangesloten bij GRO zijn wel verplicht een BBA verzekering en klachtenregeling te hebben. We zullen je vragen hiervan bewijs te uploaden als je de serviceproducten uit zet in het aanmeldformulier.
  • Verder kun je in het aanmeldformulier ook de muurschildjes bestellen.
  • Klik op de “aanmelden knop” om je aanmelding af te ronden.
    • Je wordt nu omgeleid naar het inlogscherm. Log hier in om je gegevens op je accountpagina verder aan te kunnen vullen.
  • Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je eerder hebt opgegeven.
  • Klik op de “Inloggen knop”.

Je aanvraag (om als opleider erkend te worden) is pas afgerond als je ook alle gegevens in je opleiders account hebt ingevuld!!!
Je kunt pas opleidingen ter beoordeling aanbieden als je als opleider GRO-erkend bent.

Instructie video

Aanmeldprocedure voor opleiders

Er zijn (na een update) wat dingen veranderd t.o.v. de video hieronder. Zo staan de serviceproducten nu aangevinkt in het aanmeldformulier zelf. Als je deze producten al ergens anders afneemt kun je deze in het aanmeldformulier uitzetten.
Opleiders aangesloten bij GRO zijn wel verplicht een BBA verzekering en een klachtenregeling te hebben. We zullen je vragen hiervan bewijs te uploaden als je de serviceproducten uit zet in het aanmeldformulier.

• Verder kun je in het aanmeldformulier ook de muurschildjes bestellen.
  • Na iedere stap in het aanmeldproces ontvang je een mail met daarin de daarna te volgen stappen.

gro/jezelf_als_opleider_aanmelden_bij_gro.txt · Laatst gewijzigd: 2024/03/04 15:07 door 127.0.0.1