Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


gro:opleiders

GRO: opleiders overzicht

GRO-erkenning voor opleiders

  • Opleiders kunnen zichzelf (en hun opleidingsinstituut) aanmelden via het aanmeldformulier op GRO.
  • We kunnen je aanvraag om als opleider GRO-erkend te worden pas beoordelen en je kunt pas opleidingen aanmelden op GRO als de (hieronder opgesomde) punten 1, 2, en 3 door jouw zijn afgehandeld en wij je toestemming hebben gegeven.
  • Een opleider kan (nadat deze GRO-erkend is) ook een PLATO erkenning aanvragen en PLATO bij- en nascholing aanbieden op GRO.

1: Jezelf als opleider aanmelden

Als je jezelf als opleider aanmeldt, is het mogelijk om gebruik te maken van onze speciale aanbiedingen / serviceproducten. In het aanmeldformulier staan deze producten standaard aan. Als je deze producten al ergens anders afneemt kun je deze in het aanmeldformulier uitzetten. Opleiders aangesloten bij GRO zijn wel verplicht een BBA verzekering te hebben en dienen aangesloten te zijn bij een geschilleninstantie. We zullen je vragen hiervan bewijs te uploaden als je de serviceproducten uit zet in het aanmeldformulier. Verder kun je in het aanmeldformulier ook de muurschildjes bestellen.

  • Tevens kun je als opleider een College Deal code voor je studenten aanvragen.

2: Je gegevens in je GRO account aanvullen

We kunnen je pas erkennen als GRO-opleider als je alle gegevens in je account hebt aangevuld.
Je kunt ook pas opleidingen aanmaken als je erkend bent als GRO-opleider.
Vul daarom eerst je account gegevens aan.


3: BBA verzekering en/of klachtenregeling

De serviceproducten staan aangevinkt in het aanmeldformulier. Als je deze producten al ergens anders afneemt kun je deze in het aanmeldformulier uitzetten. Opleiders aangesloten bij GRO zijn wel verplicht een BBA verzekering en klachtenregeling te hebben. We zullen je vragen hiervan bewijs te uploaden als je de serviceproducten uit zet in het aanmeldformulier.


4: Opleidingen aanbieden op GRO

gro/opleiders.txt · Laatst gewijzigd: 2024/03/04 15:07 door 127.0.0.1