Nieuw: Intervisiegroep pagina

Mijn intervisiegroep

8 februari 2021: Nieuwe update  in je account: De Intervisiegroep pagina. Te vinden in het menu (rechts), onder Intervisie.
Therapeuten met een intervisieplicht kunnen hier een intervisiegroep zoeken, aanmaken of aanmelden.

Op zoek naar een intervisiegroep: Op het intervisiegroep kaartje staat een overzicht van de aangemelde bestaande intervisiegroepen. In de startperiode van deze update kun je natuurlijk ook naar het ‘zoek een therapeut’ kaartje gaan van je beroepsorganisatie om te kijken of er een therapeut in jouw omgeving is en vragen bij welke intervisie groep hij of zij is aangesloten.

Nieuwe intervisiegroep: Maak een nieuwe intervisiegroep aan en meld de leden aan (dit mogen ook therapeuten zijn die aangesloten zijn bij een gelijkwaardige beroepsorganisatie). Degene die de intervisiegroep aanmaakt is de “intervisiegroep manager“. Je kunt in onderling overleg indelen hoelang je dit wilt zijn.

Alleen de “intervisiegroep manager” kan groepsleden toevoegen, bewerken en verwijderen.

Bestaande intervisiegroep aanmelden: Verzamel de namen en beroepsorganisatienummers van je groepsleden  en meld je groep aan. Doe dit s.v.p. zo spoedig mogelijk.

Vergeet niet na elke intervisie bijeenkomst het intervisie verslag te plaatsen in je account, elke therapeut is verantwoordelijk voor het uploaden van het intervisie verslag van de intervisiegroep.

Zodra je bent aangemeld bij een intervisiegroep op de intervisiegroep pagina wordt dit weergegeven op je persoonlijke account. Met deze automatiserings update werken we aan de kwaliteit van ons mooie vak!

Let op

Bij het aanmaken van een nieuw groepslid is het belangrijk dat alle tekens van het beroepsorganisatienummer goed worden ingevuld.
Anders herkent het systeem het groepslid niet.