(extra) Muurschild bestellen?

Ben je al aangesloten en heb je bij aanmelding geen muurschild besteld? Onder ‘Service producten’ kun je jouw (extra) muurschild heel gemakkelijk bestellen in je account. Een muurschild aan je buitenmuur is een mooie manier om aan je cliënten en eventuele geïnteresseerden te laten zien dat je bent aangesloten bij een erkende beroepsorganisatie en volledig voldoet aan alle voorwaarden en Wkkgz. Een eenmalige investering van 42 euro en jaarlijks 7 euro voor het opsturen van de jaarsticker.

Het muurschild is een mooi afgewerkt bord van plastiglas met schroefgaatjes. Met het schild geef je een duidelijk signaal van professionaliteit af aan cliënten en bezoekers van je praktijk.

Afmetingen muurschild: 16 x 16 centimeter. Weer en wind bestendig.

Hoe bestel ik muurschilden?

Navigeer in het Therapeuten Menu naar: ‘Service producten’ > Haal het schuifje over van de muurschilden die je wilt bestellen (deze worden blauw) > Klik vervolgens op de button ‘Aanschaffen en Betalen’ > Je wordt vervolgens direct doorgelinkt naar een betaal link (ook ontvang je per mail een factuur) > Wanneer je hebt afgerekend met de Ideal link heb je de succesvol een bestelling gedaan. Mocht dit lastig zijn, of heb je te weinig tijd, vraag dan via de chat rechtsonder in beeld of de chat-medewerkers het voor je willen doen. De chat-medewerkers staan op werkdagen van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00 klaar om je te helpen.