Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


catviseur

😺 CATviseur

⇐ Kwaliteitsysteem Index

Hallo, ik ben CATja de 😺 CATviseur.
Ik ben een AIΒ (kunstmatige intelligentie)Β aangedreven Chat-bot met als taak zo goed mogelijk antwoord op je vragen te geven en je zo goed mogelijk van informatie te voorzien.

Ik word bijgestaan door de 🐾 CATsistent in het zijpaneel (links van de het chat venster).
Als het zijpaneel gesloten is (omdat de applicatie in een smal venster wordt weergegeven) kun je het zijpaneel openen door op het driehoekje links boven te klikken.

De 🐾 CATsistent geeft zo veel mogelijk extra info (in de vorm van links) m.b.t. tot het onderwerp van je vraag.

Op dit moment ben ik nog β€œin training”
Zorgverleners met een account op kwaliteitsysteem.nl kunnen mij vinden op de "CATviseur" pagina
Iedereen kan met mij chatten op de "publieke CATviseur" pagina

πŸ’‘ Ik functioneer het beste als je mij duidelijke gedetailleerde vragen stelt.


De CATviseur (AI) gebruiken

πŸ”Ή Type in het tekst veld (onderop in de app) een duidelijke (zo gedetailleerd mogelijke) vraag in gewoon Nederlands.
Maak b.v. duidelijk of een vraag over bij- en nascholing of over diploma's met betrekking tot je erkenning gaat. Hoe meer details je geeft hoe beter de antwoorden zullen zijn.
πŸ”Ή Stel niet meerdere vragen over verschillende onderwerpen in een keer. De CATviseur is een chat-bot dus je kunt gewoon een gesprek voeren met vervolgvragen.

Voor betere resultaten

Bij een nieuwe vraag over een ander onderwerp (dan in de huidige chat) klik dan (voordat je de nieuwe vraag stelt) op de β€œπŸ”„ Nieuw onderwerp | Geheugen wissenβ€œ knop of op de β€œπŸ”„ Nieuwe Chat” knop (in het zijpaneel) om het geheugen te wissen. Je kunt het ook aan de AI doorgeven doormiddel van natuurlijke taal door aan te geven dat je een nieuwe vraag over een ander onderwerp gaat stellen.


De CATviseur als standalone en op telefoon

Waarschuwing | Disclaimer

Hoewel we ons uiterste best hebben gedaan onze kunstmatige intelligentie (de CATviseur (AI)) zo goed mogelijk te trainen, hebben wij geen directe controle over de manier waarop de AI deze gegevens verwerkt en interpreteert en wat deze uiteindelijk als antwoord zal geven op de gestelde vragen. We kunnen dus niet garanderen dat de antwoorden altijd 100% correct zijn. We streven erna om (in de loop van de tijd de 100%) te halen maar het is op dit moment realistisch te stellen dat 5% van de door AI gegeven antwoorden niet 100% correct zijn. Neem daarom bij twijfel over belangrijke zaken altijd voor de zekerheid contact op met een medewerker via de live-chat of via de telefoon door een belafspraak in te plannen.

⚠️ Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de antwoorden van de 'CATviseur' ❗


catviseur.txt Β· Laatst gewijzigd: 2024/06/18 16:18 door a3d