Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


client_account

Cliënt account

Kwaliteitsysteem Index

Cliënt account pagina:
De “Cliënt account pagina” pagina is de pagina waar je als therapeut binnen komt als je inlogt in je account op kwaliteitsysteem.nl. De pagina heeft dynamische content. Wat betekent dat niet altijd (voor iedere therapeut) de pagina er hetzelfde uitziet. Zo zijn b.v. alleen voor vergoedbare therapeuten de vensters “Codes | Koepel licentie” en “Einddatums” zichtbaar. Hier op deze wiki pagina een overzicht van alle items die mogelijk op de pagina worden getoond.

:!: Als je op de “Cliënt account” pagina komt als je nog niet alle gegevens hebt ingevuld en/of niet alle benodigde bestanden hebt ge-upload wordt er een pop-up getoond met alle ontbrekende onderdelen. Meer over deze "Lijst met ontbrekende gegevens / uploads"

Items in linker kolom van de “Cliënt account” pagina:

  • In het witte kader een samenvatting van de status, toegekende prestatiecodes, erkenningen en het ervaringsniveau
  • Boven het witte kader kunnen (om verschillende redenen) diverse meldingen worden getoond
    • Note: Meldingen die worden getoond in een rood kader zijn belangrijk en verdienen aandacht van de therapeut

Items in rechter kolom van de “Cliënt account” pagina:


Vanuit je account direct naar de juiste informatiepagina in de kennisbank:
Vanaf iedere pagina in je account op kwaliteitsysteem.nl kun je direct naar de juiste informatiepagina in de kennisbank door links onderop op de pagina op de “kennisbank link” te klikken (zie afbeelding). Je komt dan direct op de pagina van de kennisbank met informatie over de pagina waar je op de link hebt geklikt. Als je b.v. op de “Praktijkgegevens” pagina in je account op de link klikt kom je direct op de “Praktijkgegevens” kennisbankpagina terecht. Etc.


Contact

client_account.txt · Laatst gewijzigd: 2023/10/11 03:19 door 127.0.0.1