Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen

vog

VOG Verklaring Omtrent Gedrag

Kwaliteitsysteem Index

Vergoedbare therapeuten zijn verplicht een geldige (niet verlopen) Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te hebben en deze “up to date” houden. Een VOG is tot vijf jaar na afgifte geldig. Als de VOG verlopen is (5 jaar na afgifte) moeten ze een nieuwe VOG aanvragen en opnieuw in het systeem zetten.

De therapeut kan op de “Service + Contact” pagina voordelig een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) door ons laten aanvragen.
Aanvraagkosten bedragen € 4,95.
De kosten van Justis komen daar nog bij.

Het enige wat de therapeut daarna nog dient te doen (als deze de VOG eenmaal heeft ontvangen van Justis) is deze uploaden op de “Persoonlijke gegevens” pagina van kwaliteitsysteem.nl. Het originele VOG dient opgestuurd te worden naar de beroepsorganisatie die de erkenning af heeft gegeven.

• Ga naar kwaliteitsysteem.nl en log daar in
  • Ga vervolgens naar de “Persoonlijke gegevens” pagina
  • In het (open staande)Verklaring Omtrent Gedrag upload” venster klik je op de “Bestand kiezen” knop
  • Kies het juiste bestand (VOG) om het te uploaden
  • Voer in het veld boven de tekst “Datum afgifte VOG” de datum van afgifte in
  • En klik op de “Upload | Opslaan” knop

Na goedkeuring wordt de VOG (om privacy reden) verwijderd uit het systeem

Meer over de "Service + Contact" pagina waar je voordelig een nieuwe VOG kunt aanvragen

Contact

vog.txt · Laatst gewijzigd: 2024/03/04 15:07 door 127.0.0.1