Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


therapeuten

GRO: Informatie voor therapeuten en studenten

en iedereen die op zoek is naar geschikte beroepsopleidingen, modules of bij- en nascholingen

GRO overzicht

Iedereen kan GRATIS gebruik maken van GRO om een beroepsopleiding, module en/of bij,- en nascholing te zoeken.
Iedere scholing heeft een unieke url en kan daarmee opgeslagen worden in je browser of worden gedeeld.


Therapeuten aangesloten bij een van de deelnemende beroepsorganisaties kunnen blijvend kosteloos gebruik maken van extra functionaliteiten zoals scholingen opslaan in hun account om d.m.v. “drag & drop” een compleet scholingsplan samen te stellen.


Om als therapeut een scholingsplan te kunnen maken meld je jezelf HIER aan met het beroepsorganisatienummer van een van de deelnemende beroepsorganisaties.


Studenten -die nog geen praktiserend therapeut zijn- kunnen (indien hun opleider daar een kortingscode voor heeft aangevraagd en gekregen) gebruik maken van de College Deal. Vraag er naar bij je opleider.

Instructie video

Voor therapeuten

<html><div style=“padding:56.25% 0 0 0;position:relative;”><iframe src=“https://player.vimeo.com/video/643646145?h=29fe15e9dd&amp;badge=0&amp;autopause=0&amp;player_id=0&amp;app_id=58479” frameborder=“0” allow=“autoplay; fullscreen; picture-in-picture” allowfullscreen style=“position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;” title=“GRO aanmelden therapeuten”></iframe></div><script src=“https://player.vimeo.com/api/player.js”></script></html>

therapeuten.txt · Laatst gewijzigd: 2023/05/02 13:34 door a3dijke